Metode de plata

labohemia Handmade Gifts (http://www.lyv.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs:

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transport si retururi

labohemia Handmade Gifts (http://www.lyv.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Posta Romana, Livrare in 3-5 zile, 8 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250.00

FAN Courier, Livrare in 1-3 zile, 18 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250.00

Ridicare de la producator, Livrare in 1-2 zile, Livrare gratuita

Cum cumpar

Comenzile se plaseaza pe adresa de email: bohemia_contact@yahoo.com, prin telefon la 0724 383 465 sau online pe https://www.facebook.com/LaBohemiaHandmadeGifts.

Informatii pentru expediere

Numele si prenumele. Adresa(strada, nr, orasul, judetul) si numarul de telefon.

Finalizarea comenzii

Cautati si alegeti de pe site-ul nostru produsele pe care doriti sa le comandati. Sunati la numarul de telefon afisat pe site pentru plasarea comenzilor. Toate datele necesare pentru finalizarea comenzii vor comunicate.

Avantajele comenzii telefonice

Economisiti timp. Evitati anumite greseli in completarea datelor. Beneficiati de consiliere.

Instructiuni si Informatii Utile

Pastrati bijuteria separat in ambalajul original sau in cutii speciale pentru bijuterii, pentru a evita frecarea sau lovirea cu alte materiale sau metale. Pentru a pastra luciul original al produsului se recomanda stergerea suprafetelor, dupa fiecare purtare a bijuteriei, cu o laveta moale, uscata si absorbanta (de preferinta bumbac).

Se va evita contactul direct al bijuteriei cu materiale inflamabile si/sau diluanti (parfum, lac de unghii, acetona, benzina, motorina etc), materiale si substante corozive (mercur, perhidrol, sulf, acizi etc) si abrazive.

De asemenea acestea se pastreaza in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura cat si departe de accesul copiilor sau al animalelor de companie. Nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par).

Pentru a nu-si schimba culoarea, pentru a evita dezlipirea pietrelor si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata, este indicat ca bijuteriile sa fie indepartate de pe corp inainte de culcare si inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice.

Udarea puternica cu jet de apa, acetona sau alte lichide poate duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat.

Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

Este indicat ca bijuteriile sa fie purtatate la minim 15 minute de la aplicarea produselor cosmetice de corp (crema si lotiune de corp, parfum, deodorant spray, fixativ spray, fond de ten etc.) pentru evitarea patarii cu unul sau mai multe dintre aceste produse si prin consecinta, evitarea pierderii temporare sau definitive a stralucirii naturale a bijuteriei.

Se va evita modificarea, adaugarea sau taierea componentelor bijuteriei,supunerea bijuteriei la intinderi exagerate. Ingrijirea adecvata si pastrarea in conditii corespunzatoare a produsului va asigura mentinerea luciului si a frumusetii acestuia in timp.

Intrebari frecvente

I: Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

R: Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi apasati pe categoria "Produse" existent in partea de sus a site-ului, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

I: Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

R: Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind adresa de email sau numarul de telefon afisat pe site.

I: Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

R: In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind adresa de email sau numarul de telefon afisat pe site.

I: Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

R: Pentru a face cumparaturi pe acest site, momentan nu exista posibilitatea sa va creeati un cont de utilizator.

Facebook:

Pagina oficiala.

Vizitati-ne si pe Facebook

Termeni si conditii:

Privacy Policy.

Invata mai mult despre termeni si conditii.

Comenzi telefonice:

0724 383 465

Program Atelier

Site-uri partenere:

ILoveCraiova.com

laBohemia.ro